Garanti

Garantien gjelder fra stemplingsdato i servicehefte og forutsetter at bilen har gjennomført service på et autorisert servicepunkt i henhold til den aktuelle modellens serviceprogram.

5 år/150.000 km nybilgaranti*

Batterigaranti

8 år/160.000 km garanti* på batteriet

I tillegg garanterer produsenten at kapasiteten på fremdriftsbatteriet er 70% eller mer i perioden inntil 8 år/160 000 km (det som først inntreffer).

Gjennomrusting

10 år rustgaranti

Merk: De strukturelle elementene i karosseriet er garantert mot perforeringer forårsaket av rust, når det oppstår fra innsiden og ut. Garantien omfatter reparasjon og/eller utskifting av originale strukturelle karosserielementer som er skadet av perforerende rust og er gyldig i 10 år fra datoen for første registrering. Rust/korrosjon som ikke har ført til perforering (gjennom-rustning) av karosseriplater samt lakkdefekter behandles i henhold til lakk-garanti-bestemmelsene.

Garanti mot lakk-feil

5 år/150 000 km lakkgaranti*

Kjøretøyet er garantert mot fabrikasjonsfeil på lakken i en periode på 60 måneder fra første registreringsdato. Garantien sørger for fullstendig eller delvis omlakkering av kjøretøyet i den grad det er nødvendig og eliminering av eventuelle konstaterte feil i henhold til produsentens standardbetingelser.


KJØRE UTENLANDS?

Du er fortsatt dekket av vår garanti. Dersom uhellet skulle være ute har du fortsatt krav på å få utført garantireparasjoner autorisert verksted. Påse at du har nødvendig dokumentasjon i bilen til enhver tid. Dette må forevises før nødvendige utbedringer kan påbegynnes.

*Avhengig av hva som først inntreffer.

HONGQI assistanse

Få hjelp på stedet, eller blir fraktet til nærmeste HONGQI-verksted - Tilgjengelig 24/7.

LES MER OM HONGQI ASSISTANSE

Startleie kr 0, pris per måned fra kun 7.349

Les mer og avtal prøvekjøring